Magyar vizsla vagy agár? Felismered a népszerű kutyafajtákat?

Bármilyen kutya is jöjjön veled szemben a kutyafuttatóban, a parkban vagy a kutyasuliban, gond nélkül meg tudod mondani a fajtáját? Kvízünkből most kiderül, hogy mennyire vagy képben a legnépszerűbb kedvencekkel!

„Ma láttam egy nagyon szép kutyát: közepes termetű, hosszú szőrű, fekete-fehér kajla fülekkel meg értelmes, barna szemekkel, tudod, melyikre gondolok!” Mielőtt a családunkba került Kiwi kutya, gyakran hangzottak el a számból hasonló mondatok. Azóta persze már tudom, hogy a házban lakó Ziszu egy brüsszeli griffon, a kert teljhatalmú ura, Geri egy bolognese és a mindig játékra kész Bambi csivava. 

Ha gyerekként nem rajongtunk annyira a kutyákért, hogy bemagoljuk a Búvár zsebkönyvek vonatkozó kiadványában szereplő kutyafajták neveit, felelősségteljes gazdiként bizony ki sem kerülhetjük, hogy a parkban vagy a kutyafuttatóban egyre több jópofa kedvenccel találkozva újabb és újabb fajtákat tanuljunk meg felismerni.

Te mennyire vagy képben a legnépszerűbb négylábúakkal? Meg tudod mondani a róluk készült kép alapján, hogy mi a nevük? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra