Indokolatlan mennyiségben mindkettő hizlal persze, és nagyon nem mindegy az sem, hogy milyen forrásból szerezzük be őket. A gyümölcsökben, természetes módon előforduló cukrok természetesen jobbak, mint a finomított, hozzáadott cukor az (egyébként egészségesnek beállított) reggeli kásában, és az avokádóból, olívából származó, hidegen sajtolt olaj vagy a mangalica zsírja is egészségesebb, mint a hidrogénezett olajok például.
De egyszerűsítsük le a kérdést kalóriákra, azon belül is a finomított kristálycukorra és a sertészsírra. Vajon melyikben van több energia?

Szakácskönyv egy kis extrával!
Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés