Indokolatlan mennyiségben mindkettő hizlal persze, és nagyon nem mindegy az sem, hogy milyen forrásból szerezzük be őket. A gyümölcsökben, természetes módon előforduló cukrok természetesen jobbak, mint a finomított, hozzáadott cukor az (egyébként egészségesnek beállított) reggeli kásában, és az avokádóból, olívából származó, hidegen sajtolt olaj vagy a mangalica zsírja is egészségesebb, mint a hidrogénezett olajok például.
De egyszerűsítsük le a kérdést kalóriákra, azon belül is a finomított kristálycukorra és a sertészsírra. Vajon melyikben van több energia?
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés