Egyperces kvíz: Melyik több?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Te is unod, amikor a mai fiatalokat szapulják? Minden generációnak megvannak a maga hibái, az tény. De az is, hogy a maiak sok tekintetben lepipálják szüleiket.

Greta Thunberg aktivizmusa például világszerte nagy hatást gyakorolt arra, ahogyan az emberek a környezetvédelem ügyéről gondolkodnak, nem véletlen, hogy 2019-ben a Time magazin az év emberének választotta. De nem minden különleges tini lesz világszerte ismert, vannak olyan üstökösök is, akiknek a tehetségéről és elhivatottságáról kevesebben tudnak. Ott van például az amerikai Salenah Cartier, aki kétévesen már olvasott, négyévesen pedig már bonyolult matematikai műveletekkel is elboldogult, és nemrégiben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy lediplomázott, méghozzá egy évvel fiatalabb korban, mint amiben mások érettségiznek.

Tény, hogy mindketten nagyon fiatalok voltak, amikor nagyszerű teljesítményüket elérték. A kérdés csak az, pontosan mennyire. A kérdés tehát a következő:

Melyik a több?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap is tippeltél?

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra