Egyperces kvíz: Sabrinára vagy Samantha Foxra gondoltunk?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Emlékszel még a Touch Me vagy a Boys című számokra? A nyolcvanas évek két népszerű popénekesnő-plakátlányának slágerei ezek. Sabrina és Samantha Fox népszerűsége nemcsak a dalaiknak, de vonzó megjelenésüknek is köszönhető volt. Mai kvízünkben e két énekesnőről hozunk állításokat. A kijelentések többsége mindkettejükre igaz, de az összes csak egyikükre. Neked pedig azt kell kitalálnod, melyikükre! Mehet? 

Ki az a hatvanas évek második felében született európai énekesnő, aki fiatalon modellversenyen/szépségversenyen is indult, a színészkedésbe is belekóstolt, dalaival a nyolcvanas években hazáján kívül is népszerű lett, plakátjai Magyarországon is sok diákszoba és autószerelő műhely falát díszítették és akinek Boys (Summertime Love) című száma itthon is nagy sikerrel ment a rádiókban?

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap eltaláltad az évszámot?

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra