Egyperces kvíz: Messiről vagy C. Ronaldóról van szó?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Csütörtöki kvízünk szerkezetét bizonyára ismered már. Ezen a napon két, valamilyen szempontból hasonló, legtöbbször hasonló tevékenységükről ismert embert hasonlítunk össze. Hasonló korú, hasonló karriert befutott sportolók, színészek, zenészek csapnak össze, amikor állításokat sorolunk fel róluk. Az állítások többsége mindkettőjükre igaz, az összes azonban csak az egyikükre. Ma két világhírű focista csap össze, olyasvalakik, akik nemcsak kiemelkedő tehetségük, de megosztó személyiségük miatt is gyakori témái magánbeszélgetéseknek. Nos, Messire vagy C. Ronaldóra igaz az összes alábbi állítás?

A harmincas évei második felében járó világhírű profi labdarúgó, akinek a nevét világszerte ismeri nem csak a futballrajongó nagyközönség. Ez a labdarúgó hosszú évekig játszott a La Ligában, emellett hazája nemzeti válogatottjának is oszlopos tagja. Hazája kontinenstornáján ezüstérmet (is) szerzett, három testvére és négy gyereke van. 

 

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ugye milyen klassz kvízezni?

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra