Egyperces kvíz: Melyik évben járuk?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Magyarországon a rendszerváltást követő évtized az aktív belpolitikai és társadalmi átalakulásé volt, olyan korszak, amiben egyszerre volt érezhető a szocialista múlt és feltartóztathatatlanul beáramló nyugati hatások is. Világszinten pedig szintén korszakos jelentőségű eseményekre emlékezhetünk vissza. Ennek az évtizednek az egyik évéből sorolunk most eseményeket, neked pedig azt kell eldöntened, hogy melyik évben járunk.


Ebben az évben történt, hogy július 5-én megszületett Dolly, a nőstény birka, a világ első testi sejtből klónozott emlőse. II. János Pál pápa levelében a katolikus vallással összeegyeztethetőnek határozta meg Darwin evolúciós elméletét. Óbudán agyonlövik Prisztás Józsefet, aki sokak szerint a hazai maffia egyik vezéralakja volt.

Már tudod is?

Melyik évben járunk?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra