Egyperces kvíz: Ki rosszabb színész? Adam Sandler vagy Sylvester Stallone?

egyperces cover

Ez itt az egyperces kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

1981 óta hirdetik ki évente az Oscar-díj ellenpólusaként létrehozott Arany Málna díjat, amelyben a legrosszabb filmet, forgatókönyvírókat, rendezőket, színészeket stb. díjazzák. A jelöléseket az Oscar-jelöltek kihirdetése előtti napon teszik közzé, és ugyanígy egy nappal a díjátadó előtt publikálják a „nyerteseket” is. Éveken keresztül egyik alkotó sem vett sok tudomást az amerikai filmipar éles kritikájaként megalkotott díjról, ám 1988-ban Bill Cosby személyesen is átvette a Fox egyik műsorában. Azóta több rendező, színész is volt, hogy büszkeséggel ment el az átadóra. A feladványunkban két híres színész szerepel, akik számtalan jelölést és díjat is bezsebeltek már: az akciófilmekből jól ismert Sylvester Stallone és a bugyuta, őrült vígjátékaiban lubickoló Adam Sandler. A kérdésünk az, hogy melyikük polcán virít több Arany Málna díj?

Szóval ki a „rosszabb” színész?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

A tegnapi is sikerülne?

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra