Sokat segíthetsz, miközben egyszerűen csak vásárolsz: mutatjuk, mit keress

GettyImages-1435661969
Vermes Nikolett

Megszületett a humanitárius termék fogalma, így még több adományt gyűjthet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, miközben maguk az vásárlók is jól járnak.

Bevett segítségnyújtás a pénz-, ruha- és tartósélelmiszer-adomány, nem véletlen, hogy évtizedek óta ezeknek a gyűjtésével segít a szeretetszolgálat. De egy új szemlélettel még többet tehet a rászorulókért. Méghozzá velünk együtt! 

Nem is érzed adománynak: vásárlás közben segítesz

A ruhaadományok ideje lejárt, noha az élelmiszerre és pénzbeli hozzájárulásra nagy szükség van. Éppen ezért kellett valami, ami forradalmi újítást jelent az adományozásban, ami lehetővé teszi, hogy a jelen gazdasági válságban is fenntartható legyen a rendszeres segítségnyújtás. Ezért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat összefogott a humanitárius termékeket gyártó Cleanme.life csapattal. Ez annyit tesz, hogy közösen értékesítik az új árucikkeket. Melyek ezek? Elsősorban környezetkímélő vegyipari-kozmetikai termékek, például kézmosó szerek, kézfertőtlenítők, mosószerek, textilöblítők, általános tisztítószerek, kézkrémek, testápolók, amelyeknek az árát a szeretetszolgálat segítségnyújtásra fordítja, így támogatja a rászoruló embereket. A termékfejlesztők szerint ezzel a megoldással mindegyik oldal jól jár, hiszen 

az adományozók a háztartásban szükséges cikkek vásárlásával hozzájárulnak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkájához.

Minden vegyi cikk bőrgyógyászatilag tesztelt, így mindennapos használat mellett is biztonságosan alkalmazható.

Ha vásárlás közben őket választod, adományt is nyújtasz
Ha vásárlás közben őket választod, adományt is nyújtasz

Az adományozás forradalma

„Évek óta dolgozunk egy olyan korszakalkotó termékcsalád és e köré fonódó többszintű támogatási rendszer kialakításán, amely egyfajta paradigmaváltás, forradalmian új perspektíva az adományozás terén. Így született meg a humanitárius termékcsalád fogalma, amely a karitatív szemléletet beépíti az üzleti modellbe – mondta Márkus Zsolt, a Cleanme.life alapítója. A feltaláló környezettudatos termékei azon túl, hogy biodegradábilisak, azaz gyorsan lebomlanak, a világon elsőként kaptak papírdobozos csomagolást. Ugyan elsőre furcsán hat a tejesdobozra emlékeztető csomagolás, azonban sokszorosan „zöldebb”, mint a műanyagban árult vegyszerek. Ezáltal hosszú távú segítő kezet nyújtva a környezet számára is.

Hírességek is segítenek 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az ország egyik legnagyobb keresztény karitatív szervezete, mely országszerte évente több százezer embernek nyújt segítséget, és a vízió szerint a Cleanme.life humanitárius termékekkel még többeket fog támogatni. Ugyanis ez nem egy teszt, nem egy próbaidőszak, hanem egy új dimenzió a társadalmi felelősségvállalásra. A jótékonysági kezdeményezéshez több ismert ember is csatlakozott, akiknek az életében szintén fontos szerepet tölt be az adományozás – köztük Dobos Evelin színész, Dárdai Blanka énekes, Keleti Andrea táncművész és Till Attila műsorvezető. Az új termékek már elérhetők a szeretetszolgálaton és Cleanme.life-on keresztül. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra