Szexbalesetek: maradandó sérüléseket okozott a pornószínésznőnek a forgatás

GettyImages-1202386675

Az év elején Adriana Chechik pornósztár még orgiát akart szervezni a rajongóival, most pedig elárulta, hogy kalandos szexuális élete szörnyű sérüléseket szenvedett.

Adriana Chechik nem riad vissza a határok feszegetésétől felnőttfilmjeivel. Aki ismeri, tudja, hogy a nő már számos pornófilmben szerepelt, sőt, egy OnlyFans oldalt is létrehozott, ahol az előfizetőknek egyedi privát tartalmat tesz elérhetővé – írja a Dailystar.

A pornósztár most azonban egy podcast-ben arról beszélt, hogy a munkája milyen károkat okozott a testében.

„Eléggé tönkrement a nyakam. Becsípődött benne egy ideg, és a C6-os és a 7-es csigolyáim nincsenek a helyükön″ – részletezte, és beszélt arról is, hogy orvosa aggodalmának adott hangot, amikor elmesélte neki, hogy milyen tervei vannak. „Arra kért, hogy várjak ezzel még egy évet, hogy a testem megfelelően meggyógyuljon, mire mondtam, hogy nem, nekem ezt meg kell tennem. 

Életmódját egyébként a profi sportolókéhoz hasonlította, mondván: „Ez olyan, mint a birkózás, csak szexibb” – magyarázta, és hozzáfűzte, hogy sportolókhoz hasonlóan ő is szívesen vesz jeges fürdőt, hogy lehűtse magát egy-egy forgatás után.

GettyImages-911534316
Gabe Ginsberg / Getty Images Hungary

A lassítás helyett Adriana inkább egy szerkesztés és vágás nélküli filmet szeretne készíteni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra