Ha zavarnak a ráncok, de te se szívesen szurkáltatod magad, ez neked való

GettyImages-1218348851
Olvasási idő kb. 4 perc

Az elmúlt években sokat fejlődött a szépségipar – egyre több olyan eljárást dolgoznak ki, amelyek segíthetik a természetes bőrmegújulást, és olyan eredményt tudnak biztosítani, mintha az plasztikai sebész munkája lenne. Egy ilyen terméket próbáltunk ki mi is, lássuk, mit tapasztaltunk.

A svájci központú Labo Suisse szabadalmaztatott eljárással készült dermokozmetikai márkáival már közel 50 ország piacán van jelen. Októberben Magyarországra is belépett több márkával, köztük az egyik legnépszerűbbel, a Fillerinával. A vállalat szabadalmaztatta a Transzdermális Technológiai eljárást, amelynek köszönhetően lehetővé teszik a hialuronsav molekuláinak méretét oly mértékben csökkenteni, hogy képes legyen a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni és még jobban kifejteni a hatását. Ennek köszönhetően olyan bőr- és hajápolási termékek, kezelések kifejlesztése vált lehetővé, amelyeket felhasználójuk otthon, kényelmes körülmények között, injekciós tű nélkül is alkalmazhat. 

A Fillerina kezelések hatását a 12 különböző hialuronsav, a háromféle kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi összetételének köszönhetjük. Mind a három hatóanyagnak más a szerepe a bőrápolásban, azonban szinergiájuk kiemelkedő.

Személyre szabott ránckezelés, otthon

Míg a 12 különböző molekulatömegű hialuronsav a megereszkedett bőr feltöltéséért felelős, addig a háromféle kollagén visszaadja a bőr rugalmasságát, segíti a sejtközi tér felépítését, és a kétféle elasztin újra feszessé teszi a bőrt – írja a gyártó. Hozzátették azt is, hogy

figyelembe vették, a bőr állapota korosztályonként és arcterületenként is eltérhet, ezért többféle hatáserősség, célzott arcterületi kezelés és alkalmazási mód áll rendelkezésre,

amelyekből mindenki összeállíthatja a saját maga számára ideális kombinációt. 

A Fillerina 3 különböző koncentrációban kapható, amelyekből a bőr és a ráncok állapotának megfelelően választhatunk.

Ekkora kis pakk az egész
Ekkora kis pakk az egészDívány

Az esti rutinunk részévé vált a hialuronsav

Maga a kezelés mindössze 14 napos, amelyet a legnagyobb hatékonyság érdekében érdemes 6 havonta megismételni. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek a gyártó ígérete szerint azok típusától függően akár 15–45 százalékkal is csökkenhetnek. Az optimális hatás fenntartásáért az arckezelés után érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó krémeket, amelyeket a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

A Díványnál lehetőségünk volt kipróbálni egy 14 napos Fillerina-kezelést, és a következőket tapasztaltuk:

  • a használata valóban egyszerű, és nem is vesz sok időt igénybe esténként
  • az applikátort, amivel felszívjuk, és felvisszük az anyagot, talán még lehetne tökéletesíteni, ugyanis sokszor nehézkesen ment az 1 ml felszívása, többször elakadt, kihúzódott stb.
  • a javaslatot, miszerint semmiképpen nem kenjük szét a fel nem szívódott anyagot, kizárólag finoman ütögessük, érdemes követni, még így is marad néha egy kis felesleges anyag a bőrfelszínen
  • nem fájdalmas, nem feszít, nem csíp, viszont egy kis vékony réteget képez az anyag a kezelt helyeken, ezért a használatát inkább az esti, mint a reggeli órákra javasoljuk
  • és ami a legfontosabb: a kisebb, szem alatti ráncoknál valóban látványos változás tapasztalható már a kezelés első felében, kisimultabb, teltebb a bőr; a mélyebb ráncoknál nyilván több időre van szükség a látványos változáshoz, de ott is érzékelhető

Összességében tehát szívesen ajánljuk a termék kipróbálását, különösen olyanoknak, akik hozzánk hasonlóan nem szívesen feküdnek injekciós tű vagy kés alá a fiatalságuk megőrzése érdekében.

Otthon is elvégezhető a kezelés
Otthon is elvégezhető a kezelésDívány

Állatkísérlet-mentes fejlesztések

Ami még nem elhanyagolható, hogy a Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyságát ne csak szubjektív, hanem tudományos vizsgálatok is igazolják. Csúcstechnológiás fejlesztései vannak, közel 30 szabadalmat jegyeztetett be, illetve készítményei már a világ közel 50 országában elérhetők. A termékek mindegyike vegán, ráadásul a vállalat már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek