Különösen kegyetlen büntetést eszelt ki az apa az éjszakai kütyüzésért

GettyImages-944179026

Éjjel 1-kor egy kínai apa azon kapta a fiát, hogy még mindig a telefonján játszik. A 11 éves gyerek olyan büntetést kapott, ami felér egy kínzással.

Kína déli részén, Sencsen városában egy apa egészen könyörtelen módszerhez folyamodott, hogy megleckéztesse telefonfüggő fiát, aki a szabályokat megszegve, még éjszaka is az okoseszközén játszott egy népszerű videójátékkal.

Túlzó büntetés

Amikor Huang, az apa észrevette, hogy a 11 éves fia még éjjel 1-kor is a telefonján lóg, dühében olyan büntetést talált ki a kütyüfüggő gyermeke számára, ami különösen kegyetlen: ahelyett, hogy elkobozta volna az okostelefont – ahogy azt a legtöbb szülő tette volna ebben a helyzetben – arra kényszerítette a fiút, hogy 17 órán keresztül játsszon a telefonján anélkül, hogy közben pihenhetne.

Az apa egészen kegyetlen módját választotta büntetésnek, ami az éjszakai telefonozásért járt
Az apa egészen kegyetlen módját választotta büntetésnek, ami az éjszakai telefonozásért jártAntonioGuillem / Getty Images Hungary

A netre is felkerült a telefonos büntetés

A kegyetlen apa nem érte be ennyivel: még videóra is vette a kimerült fiú szenvedését, és meg is osztotta a TikTok kínai verzióján. A borzalmas felvételen a pizsamában lévő fiút folyamatosan felrázzák, hogy még akkor is játsszon, amikor leesik a székről a fáradtságtól. Huang csak akkor enyhült meg, amikor a fia már sírva könyörgött, és beleegyezett a kütyüidő korlátozásába, és megígérte, hogy lefekvés előtt nem fog többet játszani a telefonján. Az apa azzal védekezett, hogy ő is csak a legvégső esetben folyamadott a durva módszerhez, és nem ajánlja a szülőknek, hogy kövessék a példáját.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra