Különösen kegyetlen büntetést eszelt ki az apa az éjszakai kütyüzésért

GettyImages-944179026
Olvasási idő kb. 2 perc

Éjjel 1-kor egy kínai apa azon kapta a fiát, hogy még mindig a telefonján játszik. A 11 éves gyerek olyan büntetést kapott, ami felér egy kínzással.

Kína déli részén, Sencsen városában egy apa egészen könyörtelen módszerhez folyamodott, hogy megleckéztesse telefonfüggő fiát, aki a szabályokat megszegve, még éjszaka is az okoseszközén játszott egy népszerű videójátékkal.

Túlzó büntetés

Amikor Huang, az apa észrevette, hogy a 11 éves fia még éjjel 1-kor is a telefonján lóg, dühében olyan büntetést talált ki a kütyüfüggő gyermeke számára, ami különösen kegyetlen: ahelyett, hogy elkobozta volna az okostelefont – ahogy azt a legtöbb szülő tette volna ebben a helyzetben – arra kényszerítette a fiút, hogy 17 órán keresztül játsszon a telefonján anélkül, hogy közben pihenhetne.

Az apa egészen kegyetlen módját választotta büntetésnek, ami az éjszakai telefonozásért járt
Az apa egészen kegyetlen módját választotta büntetésnek, ami az éjszakai telefonozásért jártAntonioGuillem / Getty Images Hungary

A netre is felkerült a telefonos büntetés

A kegyetlen apa nem érte be ennyivel: még videóra is vette a kimerült fiú szenvedését, és meg is osztotta a TikTok kínai verzióján. A borzalmas felvételen a pizsamában lévő fiút folyamatosan felrázzák, hogy még akkor is játsszon, amikor leesik a székről a fáradtságtól. Huang csak akkor enyhült meg, amikor a fia már sírva könyörgött, és beleegyezett a kütyüidő korlátozásába, és megígérte, hogy lefekvés előtt nem fog többet játszani a telefonján. Az apa azzal védekezett, hogy ő is csak a legvégső esetben folyamadott a durva módszerhez, és nem ajánlja a szülőknek, hogy kövessék a példáját.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek