Végre volt egy kis ideje szexelni – mesélte a várandós Jennifer Lawrence

GettyImages-1237071953

Jennifer Lawrence nem unatkozott abban a három évben, amíg szünetet iktatott be karrierjébe, ugyanis férjével, Cooke Maroney-val volt elfoglalva, többnyire a hálószobájukban.

„Rengeteget szexeltem” – mondta a várandós színésznő Stephen Colbertnek, amikor megkérdezte, mivel töltötte az idejét, miközben szüneteltette karrierjét. Majd Lawrence lenézett a növekvő pocakjára, és nevetve megjegyezte, hogy csak viccelt.

Azonban nem a szex volt az egyetlen dolog, ami Jennifer Lawrence-et foglalkoztatta szabadsága alatt. Az X-Men sztárja emellett sok időt töltött otthon, például főzéssel és takarítással.

„Főztem egy kicsit. Úgy értem, kitört a járvány, szóval főztem és sokat takarítottam” – mondta. „Azt hiszem, remek házvezetőnő lennék. Úgy értem, rendetlenséget csinálok, de nagyon jól tudok takarítani. Simán felszámolom a kuplerájt” – jegyezte meg viccesen. Hozzátette, szeret podcasteket hallgatni, és közben a konyhát takarítani – számolt be a PageSix

Az Oscar-díjas színésznő arról is beszélt, hogy végre képes volt újra magába mélyedni.

„Mindig megnyugtatott, hogy van egy időbeosztásom, ahogy az is, hogy mindig csinálok valamit, és valahol mindig vagyok. Van egyfajta kényelem a forgatásokon, ugyanis a világ itt nagyon szervezett. Nincs olyan, hogy az emberek sikoltoznak, és szép élmény volt ezektől egy kicsit eltávolodni” – magyarázta, majd azzal folytatta, hogy pihent, és senkit nem igazán érdekelt, hogy mit csinál. „Csend volt, és olyan érzésem volt, nem is tudom, hogy újra a világ részévé válhatok fanfárok nélkül, szó szerint fanfárok nélkül” – összegzett.

GettyImages-1357397745
Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Jennifer Lawrence egyébként ezen a héten került újra reflektorfénybe, közelgő filmje, a Don't Look Up premierjén, amelyet Adam McKay rendezett, és a filmben Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Jonah Hill és Ariana Grande, Meryl Streep és Chris Evans is megjelenik. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra