Gluténmentes sajtos kréker

Gluténmentes, low carb kréker sok sajttal, ami kenyér helyett is királyság. Bármilyen krém, kence, feltét és mártogatós jól áll neki.

Mindössze három egészséges hozzávaló kell hozzá, meg egy pici só.
Mindössze három egészséges hozzávaló kell hozzá, meg egy pici só.MSPhotographic

Hozzávalók 18 darabhoz

  • 1 bögre mandulaliszt
  • 0.5 bögre reszelt sajt (pl. cheddar)
  • 1 darab tojás felverve
  • 1 teáskanál
Recept idők

Elkészítés:

A tojást verjük fel, és a hozzávalókból gyúrjunk tésztát. Két sütőpapír között nyújtsunk belőle kb. fél centi vastag téglalapot. Vágjuk tetszés szerinti krékerformára, és a tetejét szurkáljuk meg villával. 175 fokra előmelegített sütőben megsütjük (8-10 perc alatt).

A receptet szakmailag ellenőrizte: Szarka Dorottya dietetikus.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek