Kiakadt a nép a rúdtáncoló terhes nőtől

Olvasási idő kb. 2 perc

Bármikor szülhet, de még a 38. héten is felpördült a rúdra. Az Instán odavannak érte, a Facebookon viszont sokan támadták.

Allison Sipes 13 éve profi rúdtáncos, saját szalonjában oktatja is ezt a tudást. Akkor sem hagyta abba a rúdtáncot, amikor terhes lett, sőt nemrég egy elképesztő videót is posztolt az Instagramra és a Facebookra, hogy büszkén megmutassa, milyen jó formában van, még a 38. héten is. Kapott érte hideget is, meleget is. 

Orvosai szerint nem árt a babának, hogy az anyukája fejjel lefelé pörög egy rúd körül, a Facebookon mégis szétszedték a kommentelők Allison Sipes amerikai rúdtáncost, aki egy elképesztő videón mutatja be, hogy várandósan is lehet sportolni.

Hiába mondja el azonban Sipes a videón, hogy az orvosai folyamatosan követik az állapotát, több kommentelő is azt írta neki, hogy tuti, hogy a gyerek nyakára fog tekeredni a köldökzsinór.

A támogató hozzászólások között akadt olyan, aki viccesen megjegyezte, hogy ő már a cipőjét sem tudja felvenni egyedül, más azt írta, hogy "ebből is látszik, hogy a nők irányítják a világot".

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy az egész terhesség alatt tudtam rúdtáncolni, nem merült fel semmi komplikáció, és az orvosaim szerint a rendszeres mozgás a vajúdási időszakban is jól fog jönni" - mondta Sipes az Independentnek. 

És te mit gondolsz? Mondd el a Facebook oldalunkon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek