A legnagyobb hibák, amiket a párkapcsolati kommunikációnkban elkövethetünk

Mi a nehéz a konfliktusokban? Hogyan kellene beszélnünk egymással ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a kapcsolatban? Miért nem halljuk meg, mit akar valójában mondani a másik? Itt a Szeret, nem szeret következő adása.

Máshogy kommunikálnak a nők és a férfiak? Jó az, ha mindig, minden helyzetben frankón kimondjuk, amit gondolunk? Elvárhatjuk-e a másiktól azt, hogy tudja hogyan érezzük magunkat anélkül, hogy kimondanánk? Hogyan lehet jól szakítani? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszegettünk a Szeret, nem szeret párkapcsolati pszichopodcast harmadik adásában Péter Annával és Sákovics Diana pszichológussal. Bónuszként kiderül még az is, mit ért abból a másik, ha elmélyülten püföljük a gépet a kanapén, és miért kell felkapni a fejünket egy vitában a mindig és a soha kezdetű mondatokra.

Ha ennél is többre vágysz, látogass el a Szeret, nem szeret oldalára, és hallgasd meg eddigi podcastjainkat, keddenként pedig újabb adásokkal jelentkezünk. Jövő kedden például szexszel jövünk.

Addig is, ha kérdésed van, véleményed vagy éppen témajavaslatod, írj nekünk bátran a szeretnemszeret@divany.hu e-mail-címre. Előző adásunkat pedig itt meghallgathatod: 

Oszd meg másokkal is!
Mustra