Fontos változás a Messengeren: ennek te is örülni fogsz

GettyImages-1471911009
Olvasási idő kb. 2 perc

Hasznos változást hozott a Messenger: a mobilos verziójában mostantól lehetőség van a fontos üzenetek elmentésére, így azokat később könnyedén, gyorsan megtalálhatod.

Biztosan veled is előfordult már, hogy üzenetben kaptál valami olyan információt (telefonszámot, címet, kapukódot), amire csak később lett volna szükséged, de nem emlékeztél, mikor írhatták, és így iszonyú sokat kellett keresgélned, hogy rátalálj. Na, ennek most szerencsére vége, mert a Messengerben történt változás nyomán az ilyen hasznos üzenetek immár rögzíthetők, és egy külön menüben bármikor visszanézhetők – adta hírül a 24.hu.

Erre a változásra vártunk a Messengerben

Végre egy hasznos új funkció bukkant fel a Messenger üzenetküldő szolgáltatás mobilos verziójában: mostantól rögzíthetők a számunkra fontos üzenetek, amiket így a jövőben néhány gombnyomással elő tudsz hívni. 

A Messenger változásával könnyebb lesz az életünk
A Messenger változásával könnyebb lesz az életünkNurPhoto / Getty Images Hungary

Ezek elmentéséhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani az adott üzenetet, nyomva tartani rajta az ujjadat, amire felugrik egy menü a Rögzítés funkcióval. Ez elvégezhető a küldött és fogadott szövegekkel is, és minden esetben megjelenik felettük egy kis gombostű ikon. Az így elmentett üzenetek ezt követően a jobb felső sarokban lévő ikonra (egy körbe foglalt i betűre) kattintva, a Rögzített üzenetek megtekintése menüpontban olvashatók vissza. Akár több is, mert annyi üzenetet rögzíthetsz, amennyit csak akarsz.

Mobilon igen, gépen nem

Jelen pillanatban ez a funkció csak a telefonos alkalmazásban működik, a böngészős változatban nem. A másik bibi, hogy csupán a kétfős beszélgetésekben érhető el, csoportos chateknél nem. Erre szokták azt mondani: örüljünk, hogy egyáltalán van. De azért még reménykedhetünk, hogy a pozitív tapasztalatok és visszajelzések láttán talán a számítógépen és a csoportokban is lehetőség lesz erre, hiszen például egy családi csoportban egyszerűbb így információkat megosztani, mint mindenkivel külön-külön.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek