Nálad is megszűnik a Netflix, ha ilyen készüléked van

GettyImages-1188419731
Olvasási idő kb. 2 perc

Hamarosan több tíz okostelevízión állítja le a Netflixet a streamingszolgáltató – érdemes átnézned a listát, a te otthonodat is érinti-e a változás.

Mintegy hatvan készüléken szűnik meg a Netflix július közepén – írta meg a Hvg az Unilad információra hivatkozva. A nyár második hónapjában bekövetkező változás jobbára a Sony készülékeit érinti, azok közül is a tíz évnél idősebb televíziókat

Ezzel a trükkel „megmarad” a Netflix a készülékeken

Mint írták, a leállás a korábbi Apple TV-modelleket is érinti, a szolgáltató szerint az alkalmazás a második és a harmadik generációs eszközökről tűnik el július 31-től. Szerencsére azonban az ilyen készülékekkel rendelkező Netflix-fogyasztóknak sem kell lemondaniuk a népszerű sorozatokról, mert más módokon továbbra is „fogható lesz”.

Ehhez csupán egy laptopra és egy HDMI-kábelre van szükség, vagy egy másik eszközre, amelyről átküldik a képet.

A tíz évnél idősebb készülékeken szűnik meg a Netflix
A tíz évnél idősebb készülékeken szűnik meg a NetflixOlga Rolenko / Getty Images Hungary

Ezeket a készülékeket is érinti egy későbbi változás

A cikk szerint a Netflix alkalmazása több Samsung okoztévén is leáll majd az év második felében. A gyártó azt közölte, hogy ekkor a 2010 és 2011 között gyártott, D, és E sorozatú készülékeket használók tapasztalhatják meg az augusztus 19-én életbe lépő változást.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek