Lennél egy kicsit vegán? Mutatunk pár tényleg finom zöldséges fogást

Ha nem is változtatsz az életmódodon teljesen, azért az biztos nem árt, ha heti egy-két húsos fogást lecserélsz vegán változatra.

Az állati alapanyagoktól mentes ételek nem szükségszerűen jelentenek vízben főtt répát és párolt brokkolit. Van egy csomó klassz, fűszeres ragu és olyan édesség, amikhez nem kell kompromisszumot kötnöd ínyenc éneddel. Bebizonyítjuk!

Szeretitek az édesburgonyát, és mi is rajongjuk, így e heti összeállításunkból nem is maradhatott ki. Ezúttal gyors édesburgonyás raguként ajánljuk durumtészta tetejére, pirítósra melegítve vagy tortillalapokba töltve. 

A füstös csili helyett akár fűszerpaprikát is használhatsz ebben a vegán raguban.

Naná, hogy a pestónak is van vegán változata, nem is akármilyen finom! Tökéletes ízesítő, ami tészta tetején és szendvicsekben is kiváló, de akár egy rizses köretet is feldob. 

Édességekben az egyik legnagyobb kedvencünk a brownie, többek között azért, mert szinte lehetetlen elrontani. 

Kinek van szíve kidobni a megbarnult banánokat? Ha neked sincs, íme egy igazi banánmentő fogás, ami megbarnult darabokkal a legfinomabb! 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek