Vajjal sült pulykamell – ebben minden kedvenc zöldfűszered felhasználhatod

Egy kevés vaj mindegyik húsfélének jót tesz, miért lenne a pulyka kivétel? Tálald szendvicsben, főzelékek mellett vagy friss saláta tetején.

Gyümölcsraguval és sajttal készült szendvicsben a legfinomabb.
Gyümölcsraguval és sajttal készült szendvicsben a legfinomabb.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 deka pulykamellszelet
  • 5 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 ek. puha vaj
  • ízlés szerint só, zöld bors, kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

Alaposan kend be a vajjal elkevert fokhagymával a húsokat, majd pikentesd fél órán át. Hagyd, hogy szobahőmérsékletűre melegedjen, és csak ezek után fűszerezd és süsd ki a szeleteket néhány perc alatt egy kevés olajban. Gyümölcsraguval és camembert sajttal készült szendvicsben a legfnomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek