Döbbenetes dolog fogadta lakásában a brit férfit, amikor visszatért a nyaralásból

GettyImages-1303754863

A Newcastle-ben élő Warren Dodds egy pár napos vakációból érkezett haza, amikor lakásába belépve meghökkentő dologgal szembesült: a teljes lakás üresen állt, minden holmija nyomtalanul eltűnt. A kellemetlen és sajnos visszafordíthatatlan incidens mögött egy végzetes adminisztrációs hiba áll.

A 29 éves, borbélyként dolgozó férfi egy éve lakott bérlőként a Benicia Homes nevű ingatlankiadással foglalkozó cég tulajdonában lévő lakásban, ahonnét minden ingósága felszívódott, beleértve az ékszereket, a szőnyegeket, a bútorokat, elhunyt édesapja urnáját és a családi fényképeketadta hírül a BBC. Dodds először azt hitte, rablók áldozatává vált, végül kiderült, fatális tévedés történt: a tulajdonos megbízott egy költöztetéssel foglalkozó céget, hogy rámolják ki a ház egyik bérlő nélküli lakását, a szakemberek azonban rossz lakásba érkeztek ki.

Warren Dodds és édesanyja az üres lakásban
Warren Dodds és édesanyja az üres lakásbanbbc.com

A hiba sajnos visszafordíthatatlannak bizonyult, a munkások ugyanis a megbízás szerint a szeméttelepre szállították a kirámolt holmikat, megsemmisítésre. Dodds utolsó reményeként körbejárta a városi templomokat, temetőket, hátha valaki megtalálta a szemétben és leadta az urnát, kutatása azonban nem hozott eredményt. A Benicia Homes bocsánatot kért Doddstól, és 700 fontos (kb. 334 ezer forintos) kártérítést fizetett a férfinak „megélhetési költségekre”, januárban pedig egy új bérlakást utalnak ki a számára – Dodds addig is visszaköltözött édesanyjához. A család jelenleg további pénzbeli kártérítésekről egyezkedik a céggel.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra