Mutasd a ridikülöd, megmondom, ki vagy: Tornóczky Anita

DSC2579

Mutasd a ridikülöd, megmondom, ki vagy. Sorozatunk következő vállalkozó szellemű alanya, Tornóczky Anita. Az egykori modell, producer jó 10 éve hagyott fel a műsorvezetéssel. Új szenvedélye az állatmentés, az Állatvédőrség szóvivőjeként dolgozik, állatmentő akciókat szervez, de kutyatrénerként is ismerhetjük. Az utóbbi hetekben kevesebb ideje jutott a négylábúakra, mert most mutatja be a Konyhafőnök VIP-ben a nagy diadalmenetet. Hogy mi lesz ennek a vége, december 23-án kiderül. Addig is nézzünk bele, mivel jár-kel a mindennapokban.

1. Határidőnapló: Nagyon old school vagyok, ami jelen esetben azt jelenti, hogy semmit nem írok bele a telefonomba, minden programot ide rögzítek, ráadásul a napi teendőket még ki is írom egy sima cetlire, ami mutatja, hogy rettentő grafomán vagyok. A bőrtok itt az alap, és minden évben veszek hozzá új lapcsomagot.

2. Póráz: Az normális, hogy minden női ridikülbe kell egy póráz, nem igaz? Mondjuk, nekem hat kutyám van, elvileg tehát hat kéne, hogy legyen, de egy biztos, ami biztos, mindig van a táskámban a saját fejlesztésű póráztípusomból. Mutasd a ridikülöd - Tornóczky Anita táskájának beltartalma

3. Vezeték nélküli fülhallgató: A párom sokáig szenvedte, hogy a vezetékes kihangosítóval bénázok, vagy azt, hogy rossz kislányként gyakran head-set nélkül telefonáltam olyan helyzetekben, amikor nem szabadott volna. Ezt tőle kaptam, és rendes lány vagyok, mindenhova viszem magammal, nem mellesleg kutyasétáltatásnál is jól jön, mert télen eléggé fázik a kezem, amennyiben hosszan a fülemhez kell tartanom a telefont.

4. Teafás gyulladáscsökkentő: Március óta folyamatosa begyullad és kisebesedik a szám, mert nemrég beültettek három kampót az államba, ez a krém pedig teafás gyulladáscsökkentőként a kínok enyhítésére szolgál.

5. Neszesszer: Nem klasszikus sminktáska ez, hanem főleg a fogszabályzóval kapcsolatos dolgok utaznak benne, viasz, kefe, illetve gyógyszerek, mert a gyomrom olykor rakoncátlankodik, így vészhelyzetben kéznél vannak a pirulák.

Értékelés: Ahogy a fentiekből is látszik, Anita biztonsági játékos. Ha egy kutyát kell biztonságban tudni, ott a póráz, ha saját magát, a határidőnapló, de jó esetben az abból kiírt dolgok akár cetlire kijegyzetelve is rendelkezésére állnak. A biztonságról a vezeték nélküli head-set is üzen. Anita, ahogy legutóbb elmondta, fel van készülve mindenre, interjúnkban, amely lentebb olvasható, azt is elmesélte, hogy jó néhány kutyáról való gondoskodás megedzette a gyerekvállalásra.

És hogy kik pakoltak korábban nekünk ridikült? Spilák Klára színésznő, Carrie Bradshaw (SATC) magyar hangja, emellett a stylist, Lakatos Márk, és a műsorvezető, Lilu is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra