Ropogós tonhalfasírt citrommal és parmezánnal

Szeretjük saláták mellett, munkahelyi szendvicsek közepén, de akár egy klassz, tejszínes-rozmaringos répafőzelék mellett is finomak ezek a gyors fasírtok.

Hamburgerben is próbáld ki!
Hamburgerben is próbáld ki!claudiio Doenitz

Hozzávalók 2 személyre

  • 3 kisebb doboz lecsöpögtetett tonhalkonzerv
  • 2 szelet kalács tejbe áztatva
  • 6 ek. zsemlemorzsa (vagy amennyit felvesz)
  • ízlés szerint só, bors, rozmaring, oregánó
  • 1 kisebb darab tojás
  • 2 evőkanál parmezán lereszelve
  • 0.5 darab biocitrom héja és néhány csepp leve
Recept idők

Elkészítés:

Dolgozd össze a hozzávalókat egy aprítógépben annyi zsemlemorzsával, hogy jól formázható fasírtokat kapj. Ha ezzel megvagy, forgasd meg a fasírtokat egy kevés zsemlemorzsában, és bő, forró olajban süsd készre mindegyiket. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek