Tökös-zsályás rizottó csirkemájjal – egy igazi különlegesség, ami nem kerül vagyonokba

Egyedül arra kell figyelned, hogy a rizottót folyamatosan kevergesd, mert úgy lesz igazán krémes.

Így tálalva a legszebb.
Így tálalva a legszebb.GMVozd

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 bögre rizottórizs
  • 3 bögre alaplé
  • 1 ek. puha vaj
  • 25 deka csirkemáj felszeletelve
  • 15 deka sütőtökpüré
  • ízlés szerint só, rózsabors és friss zsálya
  • 1 deci fehérbor
  • 1 tk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd meg a rizst a vajon egy kicsit, majd add hozzá a bort. Ha elfőtt, akkor folyamatosan kevergetve és adagolva az alaplevet puhítsd meg a rizst. A befűszerezett májat egy kis olajon süsd készre néhány perc alatt, majd add a rizshez a tökpürével együtt. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek