Felismered a szuperhősöket a civil nevükből?

UiBCTV

Igazi reneszánszukat élik napjainkban a szuperhősfilmek, és valószínűleg a közeljövőben sem fog apadni a Marvel, a DC és más képregényes-filmes univerzumok iránti hihetetlen érdeklődés. De vajon mennyire vagy képben a jelmezes igazságosztók személyével? Kitalálod, melyik szuperhős alteregója Bruce Banner vagy éppen Carol Danvers? Kvízünkben próbára teheted a tudásod!

Felkészültél? A kvíz végén olvashatod az értékelést is.

Bruce Banner

Bruce Banner

Ben Grimm

Ben Grimm

Janet van Dyne

Janet van Dyne

Wade Winston Wilson

Wade Winston Wilson

Barbara Gordon

Barbara Gordon

Steve Rogers

Steve Rogers

Jennifer Walters

Jennifer Walters

Carol Danvers

Carol Danvers

Clint Barton

Clint Barton

Peter Jason Quill

Peter Jason Quill
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ha 1–4 pontod lett: Úgy tűnik, nem tartozol a szuperhősfilmek (és képregények) rajongói közé, de ne búsulj, inkább járj utána a témának egy kicsit jobban.

Ha 5–7 pontod lett: Többnyire képben vagy a hősök alteregóival kapcsolatban, de a kevésbé ismert karakterek azért még kifogtak rajtad. Mindenesetre szép teljesítmény!

Ha 8–10 pontod lett: Valószínűleg életed egy jelentős részét Gotham Cityben vagy épp a Bosszúállók között töltötted, hiszen a téma igazi szakértőjét tisztelhetjük személyedben. Gratulálunk!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek