Újra összeállhat az eredeti Spice Girls

GettyImages-1151562374

A Spice Girls sztárja, Melanie Chisholm, ismertebb nevén Mel C közölte Entertainment Tonight interjújában, hogy az együttes ismét turnéra indul.

Jelenleg csak négyen vagyunk, de azon dolgozunk, hogy Victoria is visszatérjen közénk. Lehet, hogy valamikor beleszippantja az ötlet – adott hangot reményeinek. Hozzátette:

Örülnénk, ha visszatérne a színpadra. Őszintén szólva, azt hiszem, ez meg is fog történni, Posh Spice visszatér a színpadra.

A Spice Girls utoljára 2019-ben lépett együtt színpadra, azonban a 47 éves divattervező nem csatlakozott. Chrisholm viszont azt mondta, hogy egy turnénak még mindenképpen össze kell jönnie.

Ennek meg kell történnie, folyamatosan beszélünk róla. 2019-ben el is kezdtünk dolgozni. Természetesen a világ az utóbbi másfél évben a feje tetejére állt, de a terv az volt, hogy, ha megint biztonságos lesz koncertezni, fogunk is – mondta. 

A beszélgetés apropóját egyébként a Spice 25 című album október 29-i megjelenése adta. Ez a lánybanda első albumának megjelenésének 25. évfordulója.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek