Spenótos-édesburgonyás wrap: egy nagy adag olvadt sajtot se hagyj ki belőle!

Lehet az egészséges fogás is nagyon finom, főleg, ha egy kevés majonéz és olvadt Cheddar is kerül bele. Ha a húst sem hagynád ki, dobj össze egy egyszerű fasírtot bele, vagy süsd baconkockák mellett a spenótot és az édesburgonyát.

Jó sok sajttal igazán finom.
Jó sok sajttal igazán finom.Vladimir Mironov

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb darab tortillalapok
  • 20 deka fagyasztott spenót
  • 1 nagy ek. vaj
  • 2 kisebb darab édesburgonya apró kockákra vágva
  • 4 ek. fokhagymás majonéz
  • ízlés szerint só és frissen tört bors
  • 20 deka reszelt cheddar
Recept idők

Elkészítés:

A zsiradékot forrósítsd fel, majd dobd rá az édesburgonya-kockákat és fedő alatt adj neki 10 percet. Eztán mehet hozzá a spenót és a fűszerek, majd zárd el alatta a lángot. A tortillalapokat szárazon pirítsd 1-2 percig egy serpenyőben, majd mindegyiknek egy-egy oldalát kend meg majonézzel. Erre mehet a zöldséges ragu, majd végül a sajt.

Az oldaluk behajtása után tekerd fel a wrapokat és ha még olvadtabb sajtott szeretnél, adj midnegyiknek még 2 percet a forró kontaktgrillben. 

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek