Jó sok sajttal igazán finom.Vladimir Mironov
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb darab tortillalapok
- 20 deka fagyasztott spenót
- 1 nagy ek. vaj
- 2 kisebb darab édesburgonya apró kockákra vágva
- 4 ek. fokhagymás majonéz
- ízlés szerint só és frissen tört bors
- 20 deka reszelt cheddar
Elkészítés:
A zsiradékot forrósítsd fel, majd dobd rá az édesburgonya-kockákat és fedő alatt adj neki 10 percet. Eztán mehet hozzá a spenót és a fűszerek, majd zárd el alatta a lángot. A tortillalapokat szárazon pirítsd 1-2 percig egy serpenyőben, majd mindegyiknek egy-egy oldalát kend meg majonézzel. Erre mehet a zöldséges ragu, majd végül a sajt.
Az oldaluk behajtása után tekerd fel a wrapokat és ha még olvadtabb sajtott szeretnél, adj midnegyiknek még 2 percet a forró kontaktgrillben.