Jockey Ewing, Carrie Bradshaw: melyik híres színész szerepe?

GettyImages-138363012

Új és népszerű streamingcsatornák ide vagy oda, manapság is lehuppanunk néha a képernyő elé, és egy fárasztó nap után vagy betegállományban biztosan belebotlunk egy-egy ismerős nyomozó, a kaliforniai életmentők, egy hős orvos vagy egy rém rendes család hétköznapjaiba. Emlékszel, kik alakítják ezeket a régi ismerőseinket?

Miután a brazil szappanoperák pünkösdi királysága elmúlt, és mielőtt a török sorozatok elárasztották volna a klasszikus televíziózáshoz szokott nézők képernyőjét, készült pár ikonikus amerikai és németajkú sorozat, melyek egyik-másik csatornán a mai napig velünk élnek.

Akadnak köztünk, akiknek ma is napi társasága között van Poirot vagy Rex felügyelő, és orvoshoz is legszívesebben Brinkmann professzorhoz fordulnának. De vajon azt is tudjuk, kik alakították kedvenceinket?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

Értékelés:

0-3 találatig: Hát, lehet, hogy Te már tényleg inkább csak a streamingcsatornák világában élsz.

4-7 találatig: Örömmel tapasztaljuk, hogy bizonyos klasszikusok nem kerülhették el a figyelmedet, de azért, akadt, ami igen. 

8-10 találatig: Gratulálunk, vagy sok a fárasztó munkahelyi nap, vagy sokat vagy betegállományban, vagy kivételes képességeid vannak. Elismerésünk! Jöhet még egy sorozatkvíz? Kattints ide!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek