Kvíz: Létező állatok vagy mesebeli lények a sárkányok, kimérák és társaik? Te tudod?

Találkozhatsz-e szenderrel? Mitológiai lény-e a kiméra? És vajon mi az a kék sárkány? Te tudod? Kvízünkkel kiderítheted.

Az emberi fantázia kiapadhatatlan. Jól bizonyítja ezt a sellők, szirének és krákenek alakja, amelyeket a viharba került matrózok, a tengeren hánykódó katonák vagy tehetséges történetmesélők elméje szült. Persze nem hibáztatjuk őket. A bolygón élő állatfajok sokszínűsége ámulatba ejtő, és bizony néha a természet is képes mitológiába illő lényeket alkotni. 

Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, vajon meg tudod-e különböztetni a legendás lényeket a valóságos állatokról. Kipróbálod?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Mentesen főzni könnyű!

 

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra