Kvíz: Létező állatok vagy mesebeli lények a sárkányok, kimérák és társaik? Te tudod?

Találkozhatsz-e szenderrel? Mitológiai lény-e a kiméra? És vajon mi az a kék sárkány? Te tudod? Kvízünkkel kiderítheted.

Az emberi fantázia kiapadhatatlan. Jól bizonyítja ezt a sellők, szirének és krákenek alakja, amelyeket a viharba került matrózok, a tengeren hánykódó katonák vagy tehetséges történetmesélők elméje szült. Persze nem hibáztatjuk őket. A bolygón élő állatfajok sokszínűsége ámulatba ejtő, és bizony néha a természet is képes mitológiába illő lényeket alkotni. 

Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, vajon meg tudod-e különböztetni a legendás lényeket a valóságos állatokról. Kipróbálod?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra