Kvíz: Egy regény vagy egy film címe? Vigyázz, nehéz lesz!

A feladat egyszerű: mondunk egy címet, neked pedig ki kell találnod, hogy könyvről vagy filmről van szó. Esetleg mindkettőről. Könnyűnek tűnik? Pedig mégsem az!

A könyv természetesen mindig jobb, valljuk. Valójában nem is mernénk mást vallani. Ennek ellenére sokszor csak a klasszikusok filmváltozatát ismerjük. Persze léteznek olyan regények, amelyek megúszták a hollywoodi kozmetikázást, és bizony léteznek olyan filmklasszikusok is, amelyekről nem is tudjuk, hogy könyvek alapján készültek. Vagy mégis? Te mennyire vagy otthon a filmes és irodalmi klasszikusok között? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra