Fahéjjal és felvert tejszínhabbal, narancszselével, esetleg kandírozott gyümölcsökkel a tetején tálald.Xesai
Hozzávalók
- 20 darab babapiskóta
- 40 deka krémsajt
- 1.5 deci tejszín felverve
- 1 pohár narancsszörp elkészítve
- 2 ek. narancsszörp
- 0.5 darab bionarancs leve és héja
- 1 mk. só
- 4 nagy ek. porcukor
- 1 bögre sütőtök pürésítve
- 1 tk. mézeskalácsfűszer-keverék
- 0.3 deci narancslikőr
Elkészítés:
A babapiskótákat mártogasd bele a narancslikőrrel elkevert szörpbe, majd helyezd egy kis jénaiba. A többi hozzávalót alaposan dolgozd össze egy robotgéppel, és rétegezd a babapiskótákkal, majd adj neki néhány órát a hűtőben. Fahéjjal és felvert tejszínhabbal, narancszselével, esetleg kandírozott gyümölcsökkel a tetején tálald.