Egyszerű vacsora: pulykaszeletek erdei gombás, aszalt barackos raguval

A sovány pulykahús segít abban, hogy a diétád könnyebben betartsd, ez a ragu ráadásul elég izgalmas ahhoz, hogy ne kelljen hozzá semmi más, csak egy adag frissen párolt rizs.

Rózsabors helyett tárkonyt is választhatsz.
Rózsabors helyett tárkonyt is választhatsz.elena_hramowa

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 közepes szelet pulykamell
  • 1 nagy bögre erdeigomba-keverék
  • 1 kisebb darab vöröshagyma apróra vágva
  • 0.5 deci fehérbor
  • 3 ek. étolaj
  • ízlés szerint só, bors, rózsabors
  • 1 deci tejszín
  • 2 ek. mascarpone
  • 5 darab aszalt barack apróra vágva
  • 1 ek. puha vaj
Recept idők

Elkészítés:

Dobd a hagymát és a felcsíkozott húst a forró zsiradékok keverékére, majd adj neki 10 percet. Ezután öntsd fel a borral, és ha elfőtt, mehet hozzá a gomba is. Ezzel is kapjon 5 percet, majd add hozzá a tejszínt, a barackot, a mascarponét és a fűszereket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek