Lehetsz kreatív a kedvenc fűszereiddel.I_rinka
Hozzávalók 2 személyre
- 2 darab hamburgerzsömle
- 1 tk. vaj
- ízlés szerint só és bors
- 1 kis csokor kapor
- 0.5 pohár görög joghurt
- 2 ek. Sriracha
- 10 deka uborkaszelet
- 20 deka darált pulykahús
- 1 kisebb szelet tejbe áztatott, kinyomkodott kalács
- 0.5 darab tojás enyhén felverve
- 10 deka mozzarella felszeletelve
Elkészítés:
Ízesítsd a húst, majd dolgozd össze alaposan a tojással és kaláccsal. Zsemlemorzsába keverve, bő olajban süsd ki közepes lángon. Közben vajazd meg és pirítsd meg a zsömléket, kend meg a kapor és joghurt ízesített keverékével, arra mehet az uborka, arra a hús, majd a sajt. Ha szereted a csípőset, Srirachával tedd még pikánsabbá.