![Lehetsz kreatív a kedvenc fűszereiddel.](https://kep.index.hu/1/0/3898/38983/389832/38983229_94784b0ac5335770b7b3f6e9b06e2a1b_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 darab hamburgerzsömle
- 1 tk. vaj
- ízlés szerint só és bors
- 1 kis csokor kapor
- 0.5 pohár görög joghurt
- 2 ek. Sriracha
- 10 deka uborkaszelet
- 20 deka darált pulykahús
- 1 kisebb szelet tejbe áztatott, kinyomkodott kalács
- 0.5 darab tojás enyhén felverve
- 10 deka mozzarella felszeletelve
Elkészítés:
Ízesítsd a húst, majd dolgozd össze alaposan a tojással és kaláccsal. Zsemlemorzsába keverve, bő olajban süsd ki közepes lángon. Közben vajazd meg és pirítsd meg a zsömléket, kend meg a kapor és joghurt ízesített keverékével, arra mehet az uborka, arra a hús, majd a sajt. Ha szereted a csípőset, Srirachával tedd még pikánsabbá.
![Ezek az idei nyár legizgalmasabb csirkemájas receptjei](https://kep.index.hu/1/0/3855/38554/385549/38554965_2941309_7bbff8edf419e207a73fe20e6dada996_wm.jpg)
A csirkemáj viszonylag olcsó, nem tartalmaz túl sok kalóriát, és sokkal változatosabban elkészíthető, mint gondolnád.
Tovább olvasom