Pakisztáni fűszeres burgonya: vegáknak tejföllel, húsevőknek köretként tálald!

Még egy burgonyás fogás, amire aztán senki nem foghatja rá, hogy unalmas, hiszen nem megszokott módon, hagymásan vagy paprikásan készül, hanem egy kicsit csípős, keleti változatban.

Hozzávalók 2 személyre

  • 0.5 kiló kisebb kockákra vágott burgonya
  • 2 ek. ghee
  • ízlés szerint só, bors, római kömény, gyömbér, koriander, kurkuma, fokhagymapor
  • a tálaláshoz friss citrom leve és kapor
  • 2 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

Főzd a burgonyát majdnem teljesen készre, majd add a forró zsiradékokhoz a fűszerekkel együtt. Pirítsd össze a hozzávalókat, és a joghurttal, kaporral vagy csak egy kevés citrommal tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek