Emlékszel még, melyik mesehősnek ki a párja?

20040519 clg l90 772

Zsörtölődő házaspár, igaz barátok, akik jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, szerelmesek, akik akár az életüket is hajlandóak kockára tenni azért, hogy egymáséi lehessenek – biztos vagyok benne, hogy mindegyik példára kapásból tudna mondani mindenki egy-egy mesehőspárost valamelyik kedvenc meséjéből.

Töltsd ki kvízünket, és tedd próbára tudásodat, hogy emlékszel-e még, a mesékben ki kivel fogadott egymásnak sírig tartó hűséget, kik ígértek egymásnak örök barátságot, vagy melyik páros tagjai lennének elválaszthatatlanok egymástól.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 találat: Ez most nem sikerült valami fényesen, de nem baj! Egy esős nyári napon nézd meg újra azokat a mesefilmeket, amelyekre nem emlékeztél.

5–7 találat: Szép munka! Te valóban figyelsz a részletekre, ennek ellenére néhány apróság fölött most mégis átsiklottál.  

8–10 találat: Gratulálunk! Kiváló a memóriád, és nagyon jól ismered a mesefilmszereplőket. Biztos, hogy nem csak egyszer láttad már a kedvenc történeteidet.  

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra