Hol forgatták az Egri csillagok című filmet? A leghíresebb magyar alkotások nyomában jártunk

GettyImages-163296579
Juhász Marianna

Filmnézés közben vajon a történet és a színészi alakítások mellett mennyire figyelsz a részletekre? Egy-egy nagy kedvencednek az utóéletét is nyomon követed? Most kiderül, mennyire vagy otthon a leghíresebb magyar filmek világában.

A magyar filmeknek külön rajongótábora van, nem véletlenül. Te hányszor láttad a Liliomfit Darvas Iván zseniális főszereplésével? Mindent tudsz az Abigélről? Kvízünkből kiderül!

Tedd próbára a tudásodat!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 találat: Ez most nem sikerült valami fényesen, de nem baj! Irány a mozi, vagy egy esős nyári napon vedd elő otthon a filmeket, és nézd meg őket újra.

5–7 találat: Szép munka! Te valóban figyelsz a részletekre is, de néhány apróság fölött még átsiklasz. Ne csüggedj, biztos, hogy te akár már egyetlen filmkocka alapján is felismernéd a filmeket. 

8–10 találat: Gratulálunk! Igazi sasszemű filmrajongó vagy, aki ráadásul még nagyon jól is ismeri a magyar filmeket. Biztos, hogy nem csak egyszer láttad már a kedvenceidet.  

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra