Mit jelent, ha valaki low season nyaral?

GettyImages-1465916031

Egyesek a nyüzsgést és a pezsgő életet szeretik a nyaralóhelyen, mások legszívesebben egyedül ücsörögnének az üres tengerparton. Van, aki minden étkezését a szállodában szereti megoldani, és van, aki naponta több éttermet is kipróbál. Akik igénylik az idegenvezető tájékoztatását, túrára fizetnek, mások maguk fedezik fel a látványosságokat, de majdnem minden változatnak külön neve is van. Te ismered ezeket?

Mikor szeretsz nyaralni járni, az év melyik szakaszában? Az aktív vagy a passzív pihenés híve vagy? Magad oldod meg az étkezést, vagy a szállodában esztek? Mennyit szánsz általában a repülőútra és mennyit a szálláshelyre? Ezek a kérdések mind meghatározzák, hogy low vagy peak season nyaralsz-e, illetve ultra, soft vagy csak sima all inclusive ellátásra fizetsz-e be.

Biztosan tudod, melyik kifejezés mit takar? Ha voltál már idén nyaralni, menni fog!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találatig: Egyedül ne vágj neki hosszabb útnak, igazából még a szervezésének sem. Hathatós segítség mellett megszervezve viszont jó utat és sok tanulást kívánunk!

4–7 találatig: Egész jó eredmény! Úgy tűnik, sem eltévedni, sem éhen halni nem fogsz, de még apróbb pontosításokra szorul tudásod.

8–10 találatig: Ha nem szakmabeli vagy, akkor biztosan rengeteget utazol. Gratulálunk, nem hiába teszed. Szép teljesítmény volt!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra