Még egy isteni lazacos recept karácsonyra: csilis-mézes vajjal süsd meg!

Ha idén kihagynád a halászlevet, és valami sokkal egyszerűbb halas fogással dobnád fel a karácsonyestét, ezt a remek sült lazacot ajánljuk.

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 nagy tk. méz
  • 1 nagy ek. vaj
  • 2 nagyobb szelet lazac
  • ízlés szerint só, rózsabors, lime, csilipor
  • 2 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

1. Fűszerezd a halat és locsold meg a lime levével egy kicsit. 

2. Pihentesd szobahőmérsékleten 15 percet. 

3. Melegítsd fel a mézet és a zsiradékokat, majd oldalanként 4-6 perc alatt süsd készre a halszeleteket.

Köretként rizst és vajjal, borssal összemelegített gránátalmamagokat tálalj mellette. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek