Mennyire vagy otthon a pszichológiában? Derítsd ki a kvízünkből

GettyImages-1296183274
Sas Eszter Krisztina

Úgy gondolod, otthonosan mozogsz a pszichológia világában? Nem idegenek számodra az emberi elme tudományának szakkifejezései? Mindent tudsz a legnagyobb elméletalkotókról és terápiás irányzatokról? Akkor pszichológiai kvízünk nem jelenthet gondot. Teszteld a tudásod velünk.

A pszichológia valamilyen módon mindenkit megmozgat. Vannak, akik előszeretettel olvasnak róla, és vannak olyanok is, akik hallani sem akarnak a témáról. Pedig a pszichológia mindenhol ott van, átszövi a mindennapjainkat, befolyásolja a viselkedésünket és kapcsolatainkat. Teszteld le, te mennyire vagy képben a legfontosabb pszichológiai kérdésekkel!  

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Ha 0–4 pontod lett: Bátran belevágtál a kvízbe, de úgy tűnik, nem igazán vagy járatos a pszichológia tudományában. Ha foglalkoztat mélyebben is a téma, akkor érdemes fellapoznod néhány könyvet, vagy minél több pszichológiai cikket olvasnod! 

Ha 5–7 pontod lett: Remek dolog, hogy érdeklődsz a pszichológia iránt, és kifejezetten otthonosan is mozogsz a témában. Azért a nehezebb kérdések még kifogtak rajtad, így érdemes lehet bővítened az ismereteidet. 

Ha 8–10 pontod lett: Gratulálunk, te aztán értesz a pszichológiához! Nem fogtak ki rajtad a nehezebb kérdések sem. Szép munka!

A cikk szerzőjéről

Sas Eszter Krisztina a Dívány pszichológus szakértője és a Mind Art kreatív pszichológiai műhely társalapítója.

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra