Mennyire vagy otthon a pszichológiában? Derítsd ki a kvízünkből

GettyImages-1296183274

Úgy gondolod, otthonosan mozogsz a pszichológia világában? Nem idegenek számodra az emberi elme tudományának szakkifejezései? Mindent tudsz a legnagyobb elméletalkotókról és terápiás irányzatokról? Akkor pszichológiai kvízünk nem jelenthet gondot. Teszteld a tudásod velünk.

A pszichológia valamilyen módon mindenkit megmozgat. Vannak, akik előszeretettel olvasnak róla, és vannak olyanok is, akik hallani sem akarnak a témáról. Pedig a pszichológia mindenhol ott van, átszövi a mindennapjainkat, befolyásolja a viselkedésünket és kapcsolatainkat. Teszteld le, te mennyire vagy képben a legfontosabb pszichológiai kérdésekkel!  

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Ha 0–4 pontod lett: Bátran belevágtál a kvízbe, de úgy tűnik, nem igazán vagy járatos a pszichológia tudományában. Ha foglalkoztat mélyebben is a téma, akkor érdemes fellapoznod néhány könyvet, vagy minél több pszichológiai cikket olvasnod! 

Ha 5–7 pontod lett: Remek dolog, hogy érdeklődsz a pszichológia iránt, és kifejezetten otthonosan is mozogsz a témában. Azért a nehezebb kérdések még kifogtak rajtad, így érdemes lehet bővítened az ismereteidet. 

Ha 8–10 pontod lett: Gratulálunk, te aztán értesz a pszichológiához! Nem fogtak ki rajtad a nehezebb kérdések sem. Szép munka!

A cikk szerzőjéről

Sas Eszter Krisztina a Dívány pszichológus szakértője és a Mind Art kreatív pszichológiai műhely társalapítója.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra