Tudod-e, hogy melyik ország melyik kontinensen van?

kontinens-felfedezés2

A Föld legnagyobb területű és népességű kontinense Ázsia, a legnagyobb területű országa Oroszország. Ahol a legnagyobb a népsűrűség: Banglades, Tajvan és Dél-Korea. Ahol pedig a legkisebb: Nyugat-Szahara és Mongólia. De nem terveztünk rögtönzött földrajzórát tartani, egyébként is hamarosan itt van a nyári szünet. Ám az érdekes lehet, hogy mennyire ismered a világot. Tudod, melyik ország melyik kontinensen van?

 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–4 találat: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Azért, ha mostanában utazol, jól nézz szét, hogy merre indulsz el.

5–7 találat: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak kicsit figyelmetlen voltál. Vegyél elő egy atlaszt, és nézegesd!

8–10 találat: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a még nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra. Vagy csak a földrajzban vagy ilyen jó?

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra