Tudod-e, hogy melyik ország melyik kontinensen van?

kontinens-felfedezés2
Malina Adrienn

A Föld legnagyobb területű és népességű kontinense Ázsia, a legnagyobb területű országa Oroszország. Ahol a legnagyobb a népsűrűség: Banglades, Tajvan és Dél-Korea. Ahol pedig a legkisebb: Nyugat-Szahara és Mongólia. De nem terveztünk rögtönzött földrajzórát tartani, egyébként is hamarosan itt van a nyári szünet. Ám az érdekes lehet, hogy mennyire ismered a világot. Tudod, melyik ország melyik kontinensen van?

 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–4 találat: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Azért, ha mostanában utazol, jól nézz szét, hogy merre indulsz el.

5–7 találat: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak kicsit figyelmetlen voltál. Vegyél elő egy atlaszt, és nézegesd!

8–10 találat: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a még nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra. Vagy csak a földrajzban vagy ilyen jó?

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra