Kolbászos-lecsós omlett – egy nagy szelet kaláccsal próbáld ki!

Azért erőltetjük mindig a kalácsot a sós fogások mellé, mert az édeskés falatok sokkal jobban kihozzák ezeket az ízeket. A kalács remek egy gyors májpástétom mellett, isteni szendvicsként, és naná, hogy egy kolbászos omlett oldalán is.

Lecsósan a legfinomabb.
Lecsósan a legfinomabb.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 darab paprika apróra vágva
  • 2 darab paradicsom apróra vágva
  • 2 darab vöröshagyma apróra vágva
  • 5 darab tojás enyhén felverve
  • 10 dkg kolbász felkockázva
  • 1 ek. mascarpone
  • ízlés szerint só és frissen tört bors
  • 1 ek. vaj
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd a kolbászt 5 percen át, majd süsd a zöldségekkel még legalább ugyanennyi ideig. Fűszerezd a lecsót, add hozzá a vajat, majd öntsd rá a megsózott, mascarponéval elkevert tojást. Kis lángon, fedő alatt adj neki 6-8 percet – közben ne keverd meg – majd hajtsd félbe, és tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek