Grillezett ananász csilivel és füstös paprikával – szárnyasok mellett a legfinomabb

Csirkemellel is remek, de akár baconbe tekert csirkemáj mellett is szeretjük ezt az izgalmas, édes-csípős köretet. Ha desszertként tálalnád, egy adag vaníliafagyit kínálj mellette.

Csípősen a legfinomabb.
Csípősen a legfinomabb.LarisaBlinova

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 közepes darab ananász felkarikázva
  • 2 ek. olaj
  • 5 deka olvasztott vaj
  • 1 ek. méz
  • 0.5 darab citrom kifacsart leve
  • 1 csipet
  • ízlés szerint füstös paprika, csili, kömény
Recept idők

Elkészítés:

A beolajozott gyümölcsöket süsd meg néhány perc alatt a kontakgrillben. Közben a vajban keverd el az ízesítőket, és ha ezzel megvagy, kend meg a szeleteket a fűszeres mázzal.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek