Tökéletes kombó.OksanaKiian
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagy szelet lazac
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, bors és egy kevés lime-lé
- 40 deka főtt csicseriborsó
- 1 nagy ek. paradicsompüré
- 1 nagy ek. vaj
- 2 ek. olaj
- 3 ek vörös pesto
- 3 ek. ketchup
- 20 deka friss vagy fagyasztott spenót
- 1 ek. mascarpone
Elkészítés:
Pihenetsd a befűszerezett, becitromozott halat negyedórán át szobahőmérsékleten, majd a fokhagymával süsd ki 5-8 perc alatt oldalanként. A többi hozzávalót a vajban forgasd össze úgy, hogy a spenóttal kezded a sütést és a fűszerezést, majd adj a keveréknek 10 percet, és már tálalhatod is a hal mellett.