Hányadik évforduló az aranylakodalom?

GettyImages-620923711

Az esküvők száma Magyarországon 2016 óta stabilan évi 50 000 felett van. Sőt, az elmúlt négy évben számuk a 60 000-et is bőven meghaladta. Ezt az adatsort pedig most kivételesen nem a válási statisztikákkal folytatjuk, hanem az örömteli házassági évfordulók színes sorával. Te tudod, hány év után milyen lakodalmat ülnek a szerencsés párok?

Kémiából megtanultuk, hogy a különböző anyagoknak különböző a szilárdságuk és eltérő tűrőképességük van, ahogyan az embereknek is. A jóban-rosszban. szegénységben-gazdagságban, egészségben-betegségben együtt töltött évek a párokat jó esetben egyre inkább összekovácsolják, s kötelékük az évek során csak tovább szilárdul. 

De vajon hány év után éri el egy házasság a vas vagy a kő szilárdságát?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Nem baj, ha a kvíz nem ment, a házasság menjen inkább, aztán majd az együtt ünnepelt évfordulókkal a lakodalmak nevei is beégnek, hajrá!

4–7 találat: Talán pár év házasság kell már egy ilyen jó eredmény eléréséhez, de azért még előtted az út jó része, sok sikert kívánunk hozzá, együtt!

8–10 találat: Bravó! Éljen az ifjú, vagy éppen kevésbé ifjú pár! Reméljük ugyanis, hogy tudásod nemcsak elméleti, hanem mögötte szuper közös évek szép emlékei is állnak. Csak így tovább!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra