5 erotikus könyv, amit lehet, hogy te is azonnal megveszel

GettyImages-579139254

Egy előző listánkban a napjainkban legnépszerűbb pszichológiai témájú könyveket szedtük egy csokorba. Most megnéztük, melyek a legkeresettebb erotikus könyvek.

Az eladási toplistákat böngészve azt talán megállapíthatjuk, hogy az erotikus tartalmaknál nem éppen az irodalmi igényesség a legfőbb szempont a népszerűséget illetően. Az első öt erotikus sikerkönyv szerzői között viszont a magyar lányok ugyanúgy elférnek, ahogy a mára már világhírű E L James.

5. Baráth Viktória: A főnök

Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Első tánc című könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben, amelyben az alvilág rideg valóságát is bemutatja.

4. Borsa Brown: A maffia ágyában

Az írónő erotikus trilógiájának új kiadású regénye lélektani folyamatokat is boncolgat, írásában feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

GettyImages-539819868
PeopleImages / Getty Images Hungary

3. E L James: Szabadság

A szürke ötven árnyalata írója a szabadság ötven árnyalatának érzékiségét, románcát és fordulatait a főszereplő Christian Grey gondolatain, megfigyelésein és álmain keresztül mutatja be. Feltárja a világszerte több millió olvasót rabul ejtő szerelmi történet sötét oldalát és rejtett mélységeit.

2. Vi Keeland: Nagy játékos

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Vi Keeland szexi történettel jelentkezik egy férfiról és egy nőről, akiknek a játék az élete, de be kell látniuk, hogy a szerelem pályáján a legbonyolultabbak a játékszabályok.

1. L. J. Shen: Ruckus – Bajkeverő

Nos, a sikerlista csúcsán trónoló erotikus könyvről egyelőre nem sikerült semmi olyasmit olvasnunk, amellyel azonosulni tudtunk volna, de az amazon.com szerint „egy fenomenális, rabul ejtő szerelmi történet.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek