Friss eperrel és tejszínnel a tetején érdemes tálalnod.Cultura RM Exclusive/BRETT STEVE
Hozzávalók
- 200 ml nem túl aromás olívaolaj
- 20 deka eper felkockázva, kissé beleforgatva lisztbe
- 20 deka cukor
- 20 deka liszt
- 1 mk. só
- 1 deci eperszörp
- 1 nagyobb tk. sütőpor
- 3 darab tojás enyhén felverve
Elkészítés:
Keverd el egymással a száraz alapanyagokat, majd forgasd össze a folyékonyakkal. Ha összeállt a tészta, nem túl forró, 150 fokos sütőben süsd tűpróbáig. Ha közben pirulna a teteje, takard le egy alufóliával.
Eperlekvárral és frissen felvert tejszínnel a tetején tálald. Ha szereted a még ennél is izgalmasabb ízeket, bazsalikomot vagy kókuszcsipszet is szórj a tetejére.