Napi kedvencünk: fetás-édesburgonyás rétes

Langyosan szeretjük a legjobban ezt a fogást, néhány friss rukkolaszállal és napon szárított sonkaszeletekkel.

Dupla adagban is készülhet.
Dupla adagban is készülhet.CasarsaGuru

Hozzávalók

  • 40 dkg réteslap
  • 30 dkg édesburgonya apróra felkockázva
  • 10 dkg feta sajt
  • 15 dkg natúr krémsajt
  • ízlés szerint só, zöld bor, kakukkfű
  • tojás a kenéshez
Recept idők

Elkészítés:

1. Az édesburgonyát puhítsd meg egy párolóban 15 perc alatt. 

2. A töltelék hozzávalóit a még meleg édesburgonyával keverd krémesre, majd hagyd kihűlni.

3. Hajtsd ki a réteslapokat, tölsd meg, tekerd fel, és kend meg tojással. 

4. Addig hagyd a sütőben, amíg aranybarnára sül. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek