Fontos változás a Disney+-on: bekeményít a streamingszolgáltató

GettyImages-1046772050

A Netflix példáját követve a Disney+ is bekeményít: a szórakoztatóipari gigacég eltörli a jelszómegosztást az idehaza is népszerű streamingplatformján.

Új előfizetési csomagokat is bejelentettek

Nem titok, hogy az Egérbirodalom − amely jelenleg egyebek mellett a Marvel és Lucasfilm produkcióinak jogait is birtokolja − komoly anyagi veszteségeket szenvedett az elmúlt időszakban, nemcsak a mozipénztáraknál, de a streamingpiacon is. Streamingszolgáltatójuk, az idehaza is több mint egy éve elérhető Disney+ 512 millió dollárt (átszámítva mintegy 178 milliárd forintot) és világszerte 11,7 millió előfizetőt veszített 2023 második negyedévében.

Bob Iger Disney-vezérigazgató a héten több fontos változtatást is bejelentett, ezek egyike, hogy a Disney+, csakúgy, mint korábban legnagyobb riválisuk, a Netflix, eltörli a jelszómegosztás lehetőségét, vagyis a jövőben nem használhatja több személy ugyanazzal az előfizetéssel a szolgáltatást. Egyelőre még nem tudni, mikor lép életbe a változtatás, de a vezérigazgató szerint a cég jelenleg keresi annak pontos megvalósítási módját − írja a Daily Mail.

Iger szintén belengette, hogy a jövőben a standard előfizetés mellett más opciók is választhatóak lesznek, például egy kedvezményes árú előfizetés, mely cserébe reklámokat tartalmaz, illetve egy drágább, VIP-verzió, melyben akár 4K-felbontásban is élvezhetjük a streamingplatform kínálatát. Ezek az alternatívák egyelőre csak az Egyesült Államokban válnak elérhetővé, még nincs szó róla, mikor vezethetik be őket világszerte, köztük Magyarországon.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra