Felismered egyetlen sor alapján a nagy magyar slágereket?

PAP 7671

Rendszeresen jársz koncertre, vagy inkább otthon kényelmesen letöltöd a zenéket? Esetleg nem annyira kényelmesen, de a dugóban araszolva az autóban hallgatod a rádiót? Vagy csak egyszerűen van valami a levegőben. Akárhogy is, vannak olyan dalok, amiket szinte mindenki ismer.

Akad, aki megtanulja kedvenc előadója slágereit, hogy a koncerten együtt énekelhessen vele, és akad, akinek dallamtapadása van, és hiába is próbálna elűzni a fejéből az ismert sorokat, sehogy se tudja. Kvízünkben a hogyan kérdése mellékes, itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy felismered-e ezeket a magyar slágereket egyetlen sor alapján. Az értékelésért majd görgess lejjebb!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–5 pont: Lehet, hogy a kedvenceid inkább külföldiek? Vagy jobban szeretsz komolyabb zenei vizekre evezni?

6–10 pont: Akad néhány sláger, ami megragadt, de úgy tűnik, alapvetően az énekelt szó is elszáll.

11–15 pont: Gratulálunk! Veled nagy valószínűséggel össze lehet futni egy koncerten. Vagy egy zenei magazin szerkesztőségében.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek