Mit tudsz Azahriah-ról, napjaink egyik legnépszerűbb hazai előadójáról?

DSC6177

Ha mostanáig elkerülte a figyelmedet, hogy Azahriah, a 22 éves magyar zenész egyre nagyobb közönség előtt mutatja meg a tehetségét hétről hétre, akkor a tripla Puskás Aréna-koncert híre már biztosan elérte az ingerküszöbödet. Persze az is lehet, hogy Baukó Attila vagy Paul Street néven már korábban is ismerted őt vagy legalábbis munkásságát.

Ha szereted a rejtélyeket boncolgató YouTube-videókat, akkor már sok-sok éve ismerheted a fiatalembert, aki 2017 végén kezdett dalszövegeket írni, hogy aztán néhány év elteltével már az egyik legdinamikusabban fejlődő és az egyik legsikeresebb zenei projekt fűződjön a nevéhez. Aztán a kétszer is megtoldott Puskás Aréna-koncert az elmúlt napokban ahhoz is elvitte Azahriah hírét, aki eddig nem hallott róla. Te mióta követed figyelemmel, mennyit tudsz róla? Kvízünkből kiderítheted. Az értékelésért görgess lejjebb!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–6: Vagy tudatosan szűröd az infókat, vagy teljesen más körökben mozogsz. Ha ennek ellenére van jegyed a Puskásba, akkor talán ott sikerül(t) megismerni valamennyire.

7–11: Ha a hírekből ismered Azahriah-t, akkor egész jól tájékozódsz. Ha jársz a koncertjeire is, akkor jobban éled a flow-t, mint a száraz tényeket.

12–15: Gratulálunk! Igazi rajongó lehetsz, de az is lehet, hogy szintén zenész.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek